Верифікація

Заглибитися в процес перевірки ЗМІ

Автор: Tim Sedov
Оновлено протягом останнього тижня

Ми хочемо створити безпечну спільноту для взаємовідносин рекламодавців з медіа, де всі видавці на нашому ринку є законними підприємцями, жоден сторонній постачальник не представляє їхні медіа, а винагорода проходить через банківську систему без затримок. З цих причин видавці повинні пройти двоетапний процес верифікації, перш ніж бути зареєстрованими на маркетплейсі та виводити зароблені кошти.

Крок 1: Верифікація KYC/KYB

Перший крок - це перевірка особи. Вам потрібно буде надати дані та документи для підтвердження вашої особи або реєстрації бізнесу.

Дотримуйтесь розділу "Платіжні реквізити", щоб розпочати процес.

Оберіть тип профілю "Приватна особа" або "Бізнес" (для ТОВ або ФОП).

Для приватних осіб це стандартний процес KYC (Знай свого клієнта), під час якого ви надаєте такі дані, як ім'я, адреса та документ, що посвідчує особу. Ми проводимо його через нашого партнера сервіс Veriff.

Для завершення процесу, будь-ласка перейдіть до сервісу Veriff через ваш заповнений профіль.

Для успішної верифікації дотримуйтесь рекомендацій сервісу Veriff.

Після завершення процесу ви отримаєте повідомлення на пошту.

Для підприємств (ФОП, ТОВ) заповніть профіль для Бізнесу.

Ми проводимо ручну перевірку KYB (Know Your Business).

Для перевірки Бізнес профілю будь-ласка надайте копію Витягу з реєстру платників єдиного податку.

Наша команда розглядає всі документи протягом наступних 24 годин і проводить додаткову перевірку за необхідностю. Ми використовуємо цю інформацію для перевірки контрагентів та забезпечення точності вашого профілю для майбутніх виплат.

Крок 2: Перевірка способу оплати

Другий крок передбачає перевірку способу оплати, який ви хочете використовувати для виведення зароблених коштів. Ми пропонуємо банківські перекази у гривні на рахунки ФОП або ТОВ. Та для приватних осіб перекази на акаунт Payoneer.

• Для банківського переказу, будь ласка, надайте Довідку з банку про відкриття рахунку.

Перевірте дату видачі, назву банку, номер вашого банківського рахунку та інформацію про те, на кого зареєстрований рахунок.

• Для Payoneer надайте скріншот, на якому видно вашу електронну пошту, ідентифікатор, ім'я та адресу, пов'язану з вашим обліковим записом.
    ​Для цього, перейдіть до свого облікового запису Payoneer → Налаштування → Налаштування профілю → Розгорніть інформацію про компанію та бізнес-адресу → Зробіть скріншот цієї інформації.

Якщо у вас виникли труднощі при спробі завантажити підтвердження рахунку з вашого банку, ми склали список поширених запитань від основних фінансових установ, якими часто користуються наші видавці. Будь ласка, перейдіть за наступними посиланнями, щоб отримати доступ до інструкцій щодо отримання підтвердження вашого рахунку:

Наша команда вручну перевіряє надані документи, що підтверджують належність вам вказаного банківського рахунку або облікового запису у Payoneer.

Після схвалення ваш спосіб виплат і білінговий профіль не можна змінити без звернення до нашої служби підтримки. Але ви маєте змогу додати новий профіль та платіжний метод за необхідністю та видалити не актуальні данні.

Двоетапний процес перевірки гарантує, що всі видавці відповідають нашим стандартам. Зверніться до нашої служби підтримки, якщо у вас виникнуть будь-які інші запитання: media@prnews.io

Ви отримали відповідь на своє запитання?