Усі колекції
Оплата
Як стягується ПДВ із покупців за межами ЄС?
Автор: Oleksandr Storozhuk
Оновлено протягом останнього тижня

Якщо покупець є фізичною особою (B2C) за межами ЄС, ми застосовуємо до неї 0% ставку ПДВ, що діє в Естонії.

Якщо покупець є юридичною особою (B2B) за межами ЄС, ми застосуємо до неї 0% ставку ПДВ, за умови, що споживач таких послуг є суб'єктом підприємницької діяльності у своїй країні. Для підтвердження цього факту ми іноді запитуємо відповідні документи (сертифікат підприємства, свідоцтво про податкову реєстрацію тощо).

ПДВ для покупців, що перебувають у Великій Британії

Для покупців, що знаходяться у Великій Британії, PRNEWS стягує податок на додану вартість (ПДВ) з тих, хто купує послуги на PRNEWS. Чинний податковий номер GB364276090 та ПДВ за ставкою 20% відображатиметься у всіх рахунках-фактурах та покупках.

Якщо у вас є чинний британський ідентифікаційний номер платника ПДВ і ви маєте право на повернення податку, ви можете надіслати рахунок PRNEWS до HMRC. Якщо у вас немає ідентифікаційного номера платника ПДВ, зверніться до місцевих податкових органів, щоб вимагати повернення цих коштів.

ПДВ для покупців, що перебувають в Україні

Для покупців в Україні PRNEWS працює через комерційне представництво ПП "Б2БЛОГГЕР", яке є платником єдиного податку без ПДВ. Це означає, що до всіх клієнтів (і юридичних, і фізичних осіб) не застосовується ставка ПДВ.

Ви отримали відповідь на своє запитання?