Tüm Koleksiyonlar
Pazar yeri
Marketplace Sıralama Seçenekleri

Piyasada medyanın nasıl sıralanacağını kontrol edin

Yazar: Tim Sedov
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Medya Varsayılan Olarak Nasıl Sıralanır?

Hiçbir sıralama seçeneği uygulamadığınızda, ilginç bulabileceğinizi düşündüğümüz varsayılan medyayı görebilirsiniz. Sıralama sistemi coğrafi konum, fiyat, ziyaretler, satın alma sayısı vb. gibi farklı kriterlere dayanmaktadır. Sıralama sistemini müşterilerimize daha iyi uyacak şekilde sürekli güncellediğimizi unutmayın.

Temel Sıralama Seçenekleri

Varsayılan olarak, PRNEWS.IO pazarına gittiğinizde, en üstte temel sıralama seçenekleriyle birlikte kart görünümünü görürsünüz:

• Önerilen

• Yeni

• Seyirciler.

Tavsiye edilir

Bu sıralama seçeneği her şeyi anlatıyor. Size medya önerme olasılığımıza göre sıralayabilirsiniz. Bu sıralama çeşitli kriterlere dayanmaktadır ve sürekli olarak öneri sistemimizi geliştirmenin yollarını arıyoruz.

Yeni

Yeni seçeneğine göre sıralayarak, PRNEWS.IO pazar yeri medyasına en son eklenenleri kontrol edebilirsiniz.

İzleyici

Kitle sıralama seçeneğine tıklayarak, medyayı hangi kitle segmentlerine göre sıralayacağınızı seçebilirsiniz. Sıralama yapabileceğiniz mevcut tüm kitle segmentasyonları şunlardır:

• Tüm Trafik (medya ziyaretçilerinin toplam sayısı)

• Doğrudan Trafik (adres çubuğuna bir medya URL'si yazan veya yer imlerinden seçen ziyaretçi sayısı)

• Yönlendirme Trafiği (Google veya Bing gibi arama motorlarından medyaya gelen ziyaretçi sayısı)

• Arama Trafiği (medyaya doğrudan veya arama yoluyla değil başka kaynaklardan gelen ziyaretçi sayısı)

• Sosyal Trafik (sosyal medya ağlarından medyaya gelen ziyaretçi sayısı)

• Ülkelere Göre Kitle (belirli bir ülkeden gelen ziyaretçi sayısı)

Ziyaretçilerle ilgili tüm veriler SimilarWeb'den toplanmaktadır.

Gelişmiş Sıralama Seçenekleri

Pazar yerinin gelişmiş görünümüne giderseniz, çok daha fazla sıralama seçeneği ve bunları bir araya getirme yeteneği bulabilirsiniz.

Mevcut tüm gelişmiş sıralama seçenekleri şunları içerir:

• Fiyat

• Ziyaretler

• Sosyal Trafik

• Doğrudan Trafik

• Yönlendirme Trafiği

• Arama Trafiği

• Majestic Citation Flow

• Majestic Trust Flow

• Moz Domain Authority

• Metin Boyutu

• Bağlantı Sayısı

• Ahrefs Domain Rating

• Organic Traffic by Ahrefs

• Trust Rank

• Tavsiye edilir

• Eklenme Tarihi (temel seçeneklerdeki Yeni ile aynı anlama gelir)

• Bin Başına Maliyet

• Tahmini Görüntüleme.

Bazıları temel olanlarla aynıdır. Diğerlerinin anlamı filtreler hakkındaki makalelerde ele alınmıştır: https://help.prnews.io/tr/articles/7245786-pazar-yeri-filtreleri#h_024ee39b9f.

Gelişmiş sıralama seçenekleriyle nasıl çalışılacağı hakkında bilinmesi gereken birkaç püf noktası vardır.

Aynı anda en fazla dört sıralama seçeneğine göre sıralayabilirsiniz. Seçilen bir sıralama seçeneğinin yanında nokta gördüğünüzde, bu sütun için sıralamanın açık olmadığı anlamına gelir. ↑ ve ↓ okları sırasıyla artan ve azalan sıralamayı gösterir.

En soldaki sütunun dördü arasında en yüksek önceliğe sahip olduğunu ve en sağdakinin en düşük önceliğe sahip olduğunu unutmayın.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?