Twoje zamówienie zniknęło z ekranu, ponieważ nie jest już aktywne. Oto co się stało z Twoim zamówieniem i co możesz zrobić dalej.
Twoje zamówienie może wrócić na Twoje konto w dwóch przypadkach:
Wydawca odrzucił Twoją treść. Otrzymasz e-mail ze szczegółami i powodem odrzucenia.
Nie przesłałeś swojej treści przez dłuższy czas, a w tym czasie cena lub warunki wydawcy się zmieniły.
W takim przypadku zamówienie zostaje anulowane, a kwota, którą wcześniej za nie zapłaciłeś, zostaje zwrócona na saldo Twojego konta. Twój tekst zostaje przeniesiony z powrotem do Wersji roboczych.
Możesz wtedy wybrać inny portal, wykorzystać saldo swojego konta, aby złożyć nowe zamówienie, i przesłać ten sam tekst tam. Możesz wybrać portal samodzielnie lub skontaktować się ze swoim managerem, aby pomógł Ci znaleźć odpowiednią opcję pod względem tematu i budżetu.
Jeśli jeszcze nie przesłałeś swojego tekstu, zamówienie jest nadal dostępne na Twoim koncie. Gdy otworzysz je po raz pierwszy, stanie się wersją roboczą i otworzy czat z wydawcą, w którym możesz zadawać pytania lub przesłać swój tekst.
